Konferens Göteborg

Konferens och catering •

Konferenslokal

Vänd er till oss på Konferens Göteborg om ni skall ordna ett möte, kick off eller annan tillställning. Hos oss kan ni hitta en lämplig konferenslokal oavsett hur många personer ni är. Vår största lokal rymmer 15-100 personer och är utrustad med mörkläggningsgardiner, whiteboard, trådlös mikrofon samt ljudutrustning. I den här lokalen, som vi kallar för Våren, finns även en projektor i taket och en elmanövrerad filmduk. Hos oss har ni även möjlighet att boka den mindre lokalen, Sommaren, som lämpar sig för mer informella möten.

Konferenslokaler i Göteborg för alla ändamål

Om ni till exempel ska hålla ett styrelsemöte för som mest upp till tio personer kan ni dra nytta av den möteslokal i Göteborg som går under namnet Hösten. Rummet är smakfullt inrett, har trådlöst internet och en väggmonterad TV. Vi är också glada över att kunna erbjuda något speciellt för event eller en stor konferens på västkusten. I vår lokal Ljusgården får upp till 230 personer möjlighet att njuta av allt från bröllop till mässor, konferenser och studentfester. I taket finns en segelduk som kvällstid lyses upp och ger utrymmet en harmonisk stämning.

Låt oss hjälpa er med konferenslokal i Göteborg

När ni skall ordna ett event eller en konferens på västkusten finns vi alltid beredda att stå till tjänst.

 • Våra lokaler kan bokas såväl dag- som kvällstid
 • Vi erbjuder prisvärda konferenspaket med mat och tilltugg
 • Våra lokaler ligger i Gårda, bara ett stenkast från Ullevi

Vi kan ordna er konferens i Göteborg billigt

Att ordna en konferens kräver en hel del planering. Gäster skall bjudas in, mat skall beställas och allt praktiskt arbete skötas om. Låt oss ta hand om att förse er med en konferenslokal i Göteborg så att ni kan avsätta tid på att planera mötet eller tillställningens innehåll! När ni tar kontakt med oss via telefon eller mejl informerar vi gärna mer om våra paket med lokal och catering i Göteborg och innan ni gör en bokning får ni ta emot en offert så ni vet vad ert besök hos oss kommer kosta.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi ordnar konferenser i Göteborg för stora och små företag.

  Adress:
  Drakegatan 1
  412 50 Göteborg

  Telefon:
  031-15 35 30

  E-post:
  offert@konferensgoteborg.net

  Orgnr:
  556643-9567

       

OM OSS

Vi ordnar konferenser i Göteborg för stora och små företag.

Konferensgöteborg.nu kommer att hantera din förfrågan för statistikändamål. Vasagatan 9 Fest & Konferens AB kommer att hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Drakegatan 1
412 50 Göteborg

031-15 35 30

offert@konferensgoteborg.net

Orgnr:
556643-9567