Konferens Göteborg

Konferens och catering •

Catering

Vi på Konferens Göteborg har en mångårig erfarenhet av att erbjuda catering till privatpersoner och företag som vill bjuda sina gäster på smakrika måltider gjorda på de allra bästa råvarorna. När ni vänder er till oss kan ni antingen få hjälp med helheten, det vill säga att vi förser er med personal som dukar upp maten och ser till att kärlen blir påfyllda, eller också enbart ta emot en leverans. Vi bistår gärna med menyförslag och kan självklart också anpassa våra rätter efter era önskemål.

Catering för fest, möten och bröllop

Vi har fått glädjen att servera allt från middagar till catering buffé i Göteborg inför studentfester eller grillpartyn. Hos oss finns kapacitet som möjliggör för oss att ta emot större beställningar, men vi kan även finnas till för er som ordnar en mindre kickoff på företaget och vill bjuda på god mat. Med många nöjda och återkommande kunder är vi glada över att kunna förse er med en bra catering i Göteborg som alltid skräddarsys efter era behov och smaklökar. I vårt kök använder vi oss av säsongsbaserade råvaror och komponerar såväl smårätter som huvudrätter.

Låt oss sköta er catering i Göteborg

Som ett självklart val för bra catering i Göteborg kan vi erbjuda er som är våra kunder flertalet fördelar och valmöjligheter.

 • Vi kan förse er med glas och porslin samt serveringspersonal
 • Vi arbetar enligt tydliga rutiner som underlättar för våra beställare
 • Vår catering kan beställas både dag- och kvällstid

Vi har bra priser för catering i Göteborg

Vi ser gärna att ni tar kontakt med oss om ni vill diskutera ett kommande uppdrag inom catering i Göteborg. I samråd med er kan vi ge förslag på en meny som är lämplig för tillfället och när vi har kommit överens om alla detaljer utformar vi en offert som är förbehållslös. De priser för catering i Göteborg som gäller varierar dels på antalet personer som skall äta samt på menyn och dels på om ni önskar få hjälp av vår serveringspersonal eller om ni vill sköta den delen själva. Välkomna att kontakta oss för att få en smakrik buffé!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi ordnar konferenser i Göteborg för stora och små företag.

  Adress:
  Drakegatan 1
  412 50 Göteborg

  Telefon:
  031-15 35 30

  E-post:
  offert@konferensgoteborg.net

  Orgnr:
  556643-9567

       

OM OSS

Vi ordnar konferenser i Göteborg för stora och små företag.

Konferensgöteborg.nu kommer att hantera din förfrågan för statistikändamål. Vasagatan 9 Fest & Konferens AB kommer att hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Drakegatan 1
412 50 Göteborg

031-15 35 30

offert@konferensgoteborg.net

Orgnr:
556643-9567