Konferens Göteborg

Konferens och catering •

Om oss

Ett företag som erbjuder konferenslokaler i centrala Göteborg

Vasagatan 9 Fest & Konferens AB har ända sedan verksamheten grundades erbjudit fest-, konferens- och möteslokaler i lättillgängliga och trevliga lokaler i Göteborg. Vi har mångårig erfarenhet av att ta emot små som stora grupper på allra bästa sätt. Utöver funktionella och välutrustade mötesrum lägger vi ett fokus på mat. Vi driver en mångsidig verksamhet där vår devis är att erbjuda ”något för magen, från hjärtat och med hjärnan”. Vårt arbetssätt är flexibelt och vi anpassar oss efter kundens behov.

konferenslokal

Möteslokaler med årstiderna som tema

Vi som driver Vasagatan 9 Fest & Konferens AB vill stimulera gästernas formella och informella möten. Till oss vänder sig företag i en rad olika branscher som söker möteslokaler för inspirerande och kreativa sammankomster. Samtliga konferensrum har fått namn efter de fyra årstiderna. Namnvalen speglar vår vilja att erbjuda mötesrum i en naturlig miljö där ditt företags medarbetare kan växa tillsammans.

Hos oss kan företag boka konferens med mat

Vi erbjuder ett omfattande konferenspaket, men företag kan även välja att skräddarsy sina upplägg. Vår restaurang- och cateringverksamhet är uppskattad och vi kan erbjuda allt från förmiddagskaffe med en smörgås till kompletta lösningar med lunch och middag för samtliga konferensgäster.

Hör av er till oss så berättar vi mer om hur vi kan anordna en konferens som passar ert företag!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi ordnar konferenser i Göteborg för stora och små företag.

  Adress:
  Drakegatan 1
  412 50 Göteborg

  Telefon:
  031-15 35 30

  E-post:
  offert@konferensgoteborg.net

  Orgnr:
  556643-9567

       

OM OSS

Vi ordnar konferenser i Göteborg för stora och små företag.

Konferensgöteborg.nu kommer att hantera din förfrågan för statistikändamål. Vasagatan 9 Fest & Konferens AB kommer att hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Drakegatan 1
412 50 Göteborg

031-15 35 30

offert@konferensgoteborg.net

Orgnr:
556643-9567